OUTLET

+32 11 54 12 16    Koning Leopoldlaan 130  -  3920 Lommel - België
+32 (0) 11 54 12 16  -  Geboers Sport nv  -  Koning Leopoldlaan 130  -  3920 Lommel    c    2017 ARTIKELEN
VOLLEY ELITE FF MT
Aanvullende informatie
MERK MODEL COLLECTIE REFERENTIE TYPE MATERIAAL MATEN
Asics VOLLEY ELITE FF MT Indoor B700N-7743 Kleurvast Mesh/Leder 8.5 tot en met 13.0
Adviesverkoopprijs :
€ 159,95
HOME
PRODUCTINFORMATIE
 
PRODUCTKENMERKEN
 
De VOLLEY ELITE FF MT volleybalschoen voor heren is ontworpen met geavanceerde ASICS performance schoentechnologie en geeft je de nodige voorsprong op je tegenstander. De nieuw vormgegeven, innovatieve buitenzool speciaal voor indoorsporten heeft een Octopod design in de vorm van een reeks strategisch geplaatste 'zuignappen'. De plaatsing is geïnspireerd op de voor indoorsporten specifieke bewegingen die nodig zijn voor het leveren van topprestaties op alle indoor ondergronden. Deze technologie biedt een betere grip op het speelveld waardoor je kunt rennen, stoppen, springen en serveren zonder wegglijden of andere afleidingen. 
In combinatie met het lage gewicht en de dempende ASICS GEL in de voor- en achtervoet kan je hierdoor je spel naar een hoger niveau tillen. Het flexibele bovenwerk is ideaal voor scherpe, snelle bewegingen en de schoen beschikt over onze baanbrekende FlyteFoam middenzool die 55% lichter is dan de industriestandaard. De organische vezels laten de VOLLEY ELITE FF MT perfect terugkomen in zijn oorspronkelijke vorm voor een uitstekende demping van het begin tot het einde van de wedstrijd.
De voorgevormde sockliner garandeert een perfecte pasvorm terwijl het nieuwe Trusstic ontwerp, het lagere gewicht en de verbeterde afzet voor meer stabiliteit en ondersteuning zorgen op de plaatsen waar dat het meest nodig is.